«Бути правоохоронцем – мрія дитинства, яка здійснилась», - київська поліцейська Зоряна Шаловінська

Жінка у погонах має активну життєву позицію та на власному прикладі мотивує свою родину та колег займатись спортом і впевнено йти до мети.

Заступник начальника відділу кадрового забезпечення Оболонського управління поліції Зоряна Шаловінська працює у правоохоронних органах з 2010 року. Ця тендітна жінка з легкістю впорається з будь-якими кадровими питаннями: службове розслідування, відпустка, довідка чи призначення – це вирішується швидко та професійно.

«Бути правоохоронцем – мрія дитинства, яка здійснилась», - київська поліцейська Зоряна Шаловінська


Зоряна відповідає за дисципліну і контролює дотримання законності антикорупційного законодавства серед особового складу. Вона особисто знає кожного співробітника і завжди готова його підтримати. Вже багато років поліцейська допомагає колегам професійно розвиватися та зростати.



«Швидко й непомітно пролетіли перші 10 років служби в органах внутрішніх справ. Цей досвід надихає і відкриває нові перспективи. Аналізуючи, так би мовити, власну еволюцію, розумію, що ще є чого прагнути і досягати», – розповіла Зоряна.



Вільний час поліцейська присвячує вихованню 14-річного сина, який мріє теж бути поліцейським. А поки він навчається у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна.



Зоряна дуже любить вишивати картини бісером, які не лише збирає у власну колекцію, а й з радістю дарує близьким та друзям. Добре грає на гітарі та має не аби який хист до написання віршів, у які вкладає свою душу, ніжність та любов.



"Слабка стать – це стереотип, хоча вже неодноразово доведено, що жінки на рівні з чоловіками можуть бути професіоналами у будь-якій справі", - переконана жінка-правоохоронець.



Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии