На Київщині відкрито кримінальне провадження за напад на поліцейського під час виконання службових обов’язків

До поліції надійшло повідомлення про хуліганські дії одного з відвідувачів у кафе, що у селі Рожів. Щоб розібратися у ситуації, встановити та притягнути до відповідальності правопорушників, на місце події прибула слідчо-оперативна група Макарівського відділу поліції.

Там поліцейські встановили особу порушника публічного порядку, в діях якого вбачались ознаки правопорушення за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративне правопорушення. Ним виявився 43-річний місцевий житель.

У той час, коли порушника поліцейські помістили до службової автівки, щоб доправити до відділення поліції та скласти відносно нього адмінпротокол, він щосили завдав ногою удар по одному з працівників поліції. Поліцейський звернувся до лікарні, де йому діагностували струс головного мозку, гематому обличчя.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Вирішується питання про оголошення підозри нападнику та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції в Київській області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии