Київські поліцейські провели дитячий літературний конкурс під назвою «Любій матусі»

Напередодні весняного свята правоохоронці запросили до себе школярів, які презентували власні вірші про найріднішу в світі людину – матусю. За результатами конкурсу поліцейські нагородили маленьких поетів грамотами та подарунками.

Київські поліцейські провели дитячий літературний конкурс під назвою «Любій матусі»




За ініціативи керівництва приймальника-розподільника для дітей Головного управління Національної поліції у місті Києві та за підтримки управління кадрового забезпечення столичної поліції відбулася творча зустріч зі школярами загальноосвітніх шкіл Подільського району. До заходу долучились як малеча, так і учні старших класів.



Діти самі написали вірші, котрі присвятили матусям, та відправили ці листи на розсуд до членів журі літературного конкурсу. Після ретельного ознайомлення організатори визначились із переможцями. У результаті було достатньо номінацій, тож жоден юний літератор не залишився без відзнаки.






Заступник начальника приймальника-розподільника для дітей у місті Києві Інна Герасимчук зазначила, що вражена креативним мисленням, обдарованістю та творчим хистом талановитої молоді:

«Нам було дуже приємно знайомитись з їх творчістю, а тому не просто обрати переможця, адже всі вірші заслуговували на увагу та відзнаку. Тож ми з радістю нагородили кожного грамотами та подарунками».






Старший інспектор відділу організації соціальної роботи управління кадрового забезпечення Юлія Івченко подякувала школярам за їх відвертість та натхнення:

«З тією турботою та ніжністю, з якою діти декламували вірші про своїх матусь, неможливо було не розчулитися. Усім учасникам заходу вдалося подарувати присутнім незабутні емоції та враження. Ми завжди раді таким зустрічам та плануємо запрошувати дітей і надалі до участі у наступних конкурсах».



Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии