Київська оперативниця Юлія Россейкіна: «У нашій системі немає жінок і чоловіків – є поліцейські»

Жінка працює на посаді старшого оперуповноваженого Шевченківського управління поліції і одночасно приділяє увагу та любов своїм діткам: 13-річній донечці Олександрі та 8-річному сину Іллі.

Вищу освіту майор поліції здобула в Національній академії внутрішніх справ України. Чотири роки, які провела майбутній офіцер у стінах вишу, Юлія згадує з теплотою. Адже з малечку любила порядок та дисципліну, тому життя в казармі для неї не виявилось складним. До того ж, ще у курсантських погонах дівчина себе зарекомендувала цілеспрямованою та готовою навчатись й досягати своїх цілей.

Київська оперативниця Юлія Россейкіна: «У нашій системі немає жінок і чоловіків – є поліцейські»


«Робочий графік у мене ненормований, іноді доводиться працювати й на вихідних. Оскільки в поліції існує гендерна рівність, тому всі, хто надів погони й присягнув на вірність народу, - несуть службу в однакових умовах. Тож я не скаржусь та не втрачаю почуття гумору, а навпаки намагаюся професійно виконувати поставлені задачі», - зазначила Юлія Россейкіна.

Поліцейська розкрила десятки злочинів загальнокримінальної спрямованості. Особисто приймала участь у розкритті крадіжки мультимедійного обладнання на суму понад 4 000 000 гривень.

«Я вдячна своєму керівництву за підтримку і довіру, але більш за все – своїм батькам. Тато був військовослужбовцем – майором Десантно-штурмових військ. На жаль, його життя обірвалось, коли мені було п’ять років. Він загинув, рятуючи найкращого друга, тому він усе життя для мене – взірець мужності, чесності й справедливості. Мабуть вчинок батька й став вирішальним у виборі професії у майбутньому», - підкреслила Юлія.



Втім, скільки б часу не витрачала поліцейська на роботу, кожну вільну хвилину вона намагається приділяти рідним – чоловіку та своїм двом діткам.

До речі, 13-річна донька Олександра та 8-річний Ілля постійно беруть участь у змаганнях сучасного п’ятиборства, з плавання та легкої атлетики, де займають призові місця. Також родина Россейкіних полюбляє відвідувати різноманітні розважальні заклади, де з суворого оперативного співробітника Юлія перетворюється на люблячу матір та щасливу дружину.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии