Столичні правоохоронці затримали уродженця Дніпропетровщини за пограбування жінки

Відомо, що раніше за місцем проживання відносно молодика вже було розпочато кримінальне провадження за аналогічний злочин. Підозрюваного взято під варту. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

До поліції звернулася киянка й повідомила про те, що на вулиці Лятошинського невідомий вирвав у неї з рук сумку з речами та втік. Заявниця описала молодика, а оперативний черговий зорієнтував наряди патрульної поліції, які за отриманими прикметами розпочали відпрацювання території району.

Столичні правоохоронці затримали уродженця Дніпропетровщини за пограбування жінки


Як розповів слідчий Голосіївського управління поліції Олег Яковченко, потерпіла пояснила, що в сумці знаходились документи, особисті речі, два телефони та близько семи тисяч гривень:

«Правопорушника затримали наряди патрульних. Втікаючи з місця злочину, зловмисник встиг позбутися деяких речей із сумки. Собі залишив лише смартфони та гроші, які ми виявили й вилучили під час поверхневого обшуку».

32-річного уродженця Дніпропетровської області правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також поліцейські встановили, що раніше він притягувався до кримінальної відповідальності та перебуває у розшуку за місцем своєї реєстрації за вчинення аналогічного злочину.
Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до шести років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии