Поліцейські столиці затримали чоловіків за розбійний напад на перехожого

Зловмисники відібрали особисті речі киянина та втекли. За скоєне їм загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

До чергової частини Святошинського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про госпіталізацію з проспекту Перемоги 41-річного місцевого жителя з закритою черепно-мозковою травмою. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин.

Поліцейські столиці затримали чоловіків за розбійний напад на перехожого


Як розповів заступник начальника відділу поліції №1 Святошинського управління поліції Микита Довгань, потерпілий, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, повертався додому. У дворі до нього підійшли незнайомці, повалили на землю та почали бити. Забравши мобільний телефон, банківські картки та гроші потерпілого з місця події зловмисники втекли.

«Ми провели необхідні оперативно-розшукові заходи та затримали правопорушників. Ними виявилися місцеві мешканці, 1983 та 1984 років народження, раніше судимі за майнові злочини. У скоєному підозрювані зізналися».

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину.



Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии