На базу тренінгового центру поліції Києва з екскурсією завітали школярі

У рамках міської програми «Молодь та спорт столиці» поліцейські показали учням 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів столиці умови професійної підготовки правоохоронців, продемонстрували роботу фахівців-вибухотехніків та кінологів із чотирилапими помічниками.

На базу тренінгового центру поліції Києва з екскурсією завітали школярі


Працівники Головного управління Національної поліції у м. Києві спільно з Київським молодіжним центром провели цікаву зустріч з підлітками для популяризації проходження військової служби та відпрацювання навичок поведінки в екстремальних ситуаціях. Перед початком візиту інспектори розповіли учням про правила поводження на території центру та дотримання заходів безпеки під час стрільб.




Поліцейські підготували для дітей декілька пізнавальних локацій, а саме – заняття в мультимедійному та звичайному тирах, ознайомили з роботою спеціалістів вибухотехнічної служби, а також кінологів під час охорони правопорядку.




Гостям продемонстрували, як службові собаки професійно знаходять вибухонебезпечні та наркотичні речовини, а також виконують команди при затриманні злочинців.

Юнаки мали змогу спробувати себе у ролі справжнього поліцейського у мультимедійному тирі, де віртуальна ситуація з порушником максимально наближена до справжньої.



По завершенню заходу учні подякували організаторам та інспекторам тренінгового центру за цікаву зустріч та яскраві враження.



Відділ комунікації поліції Києва

Юлія Гірдвіліс

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии