У столичному главку відбулась координаційна нарада з питань посилення роботи з детінізації економіки

Представники робочої групи обговорили подальшу співпрацю за напрямками роботи з протидії незаконному гральному бізнесу, нелегальному обігу деревини, тютюнових виробів, пального, спирту, лікеро-горілчаної продукції та надрокористування.

У спільній нараді, згідно з дорученням Голови Національної поліції України Ігоря Клименка, взяли участь представники міської адміністрації, прокуратури, прикордонники, продспоживслужби, фіскальної та податкової служб, служби з надзвичайних ситуацій, геології та надр України, управління лісового та мисливського господарства, патрульної поліції та громадськість.

У столичному главку відбулась координаційна нарада з питань посилення роботи з детінізації економіки


Начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко наголосив на необхідності налагодження співпраці з усіма профільними службами:

«Ми зможемо більш оперативно реагувати на правопорушення у вказаних сферах, якщо діятимемо спільно та злагоджено. У подальшому це дозволить ефективніше протидіяти незаконній діяльності».



Начальник столичного управління стратегічних розслідувань Денис Дем’янюк зауважив, що важливим фактором у такій роботі є взаємодія з представниками громадськості. Така співпраця допоможе швидко виявляти факти протиправної діяльності.



У свою чергу заступник начальника поліції Києва Віктор Нечитайло підкреслив, що для координації роботи підрозділів, залучених для проведення вищеперерахованих заходів, цілодобово функціонує ситуаційний центр.

Також поліція нагадує, що запрацювала "гаряча" лінія управління стратегічних розслідувань, куди можна зателефонувати за номером (044)521-66-29 та повідомити про вчинення злочинів та правопорушень.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии