У Києві для співробітників поліції провели семінар-нараду, під час якої обговорили питання запобігання корупції

Столичним правоохоронцям вкотре довели про відповідальність, передбачену за вчинення таких правопорушень, надали роз'яснення щодо конфлікту інтересів на службі, отримання подарунків, неправомірної вигоди та інформування про суттєві зміни майнового стану.

У Києві для співробітників поліції провели семінар-нараду, під час якої обговорили питання запобігання корупції


На виконання реалізації Антикорупційної програми Національної поліції України про дотримання суб'єктами вимог та обмежень антикорупційного законодавства, для поліцейських постійно проводять лекції та заняття з даного приводу.



Цього разу актуальні питання присутнім роз'яснювали головний інспектор Управління з питань запобігання корупції та проведення люстрації Національної поліції України Руслан Спічак та начальник сектору з питань запобігання корупції та проведення люстрації Головного управління Національної поліції у м. Києві Катерина Шевченко.



За її словами, метою таких зустрічей є підвищення рівня знань працівників поліції про недопущення виникнення реального чи потенційного конфлікту інтересів на роботі, запобігання випадків корупційних правопорушень серед правоохоронців та передбачену відповідальність за такі дії.



Крім того, лектори детально зупинилися на особливостях процедури подання повідомлення про суттєві зміни у майновому стані правоохоронців.



Тренінг відбувся у активному форматі, присутні задавали багато питань та отримували кваліфіковані відповіді.



"Проведення таких занять на постійній основі сприяє отриманню необхідних теоретичних навичок, які зможуть використовувати наші працівники поліції. Робота у цьому напрямку триватиме й надалі", - наголосила Катерина Шевченко.

Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии