Столичні оперативники затримали двох чоловіків за крадіжку з автівки

Розбивши скло передніх дверей машини, зловмисники поцупили відеореєстратор. Проте далеко втекти їм завадили правоохоронці, які затримали їх із речовим доказом. Розпочато кримінальне провадження.

Столичні оперативники затримали двох чоловіків за крадіжку з автівки


Під час відпрацювання території Дніпровського району працівники карного розшуку на вулиці Євгена Сверстюка помітили двох підозрілих чоловіків. Вони ходили біля автівок та через вікна зазирали у салони.


Як розповів заступник начальника – начальник відділу кримінальної поліції Дніпровського управління поліції Олексій Маньковський, правоохоронці вирішили простежити за незнайомцями, а вже за кілька хвилин їх затримали:



«Ми побачили, як чоловіки розбили скло передніх дверей транспортного засобу, викрали особисті речі власника та почали тікати. Ми наздогнали правопорушників на вулиці Тампере та у ході поверхневої перевірки виявили та вилучили відеореєстратор, а також знаряддя скоєння злочину».



Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися 42-річний раніше судимий мешканець Київської області, який зараз підсудний за скоєння крадіжки, а також 30-річний раніше судимий киянин, який зараз підсудний за вчинення розбійного нападу.



За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів на території міста Києва.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии