У Києві працівники поліції затримали чоловіка, який виготовляв і збував наркотики

Під час санкціонованого обшуку в помешканні затриманого правоохоронці виявили та вилучили амфетамін та обладнання для його виготовлення. За цінами «чорного ринку», вартість вилученого становить понад 200 000 гривень.

У Києві працівники поліції затримали чоловіка, який виготовляв і збував наркотики


Слідчі Дніпровського управління поліції спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності поліції Києва задокументували протиправну діяльність 34-річного місцевого мешканця. Чоловік займався виготовленням і збутом наркотичного засобу амфетамін.



Під час санкціонованого обшуку у помешканні, де проживав зловмисник, працівники поліції виявили близько 250 грамів речовини, схожої на амфетамін, прекурсори, хімічні реактиви, колби та інше лабораторне обладнання. Виявлене вилучили та направили на експертне дослідження, а правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



Фігуранту повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.




Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення та затримання інших осіб, причетних до збуту наркотиків на території міста Києва.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии