У Хмельницькому в рамках проєкту «Бандеролька дружби» поліцейські передали вихованцям притулку перші подарунки

Вчора, у День спонтанного прояву доброти, вихованці Хмельницького центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» отримали перші бандерольки дружби від однолітків зі всієї області. Подарунки вихованцям підшефного закладу передали правоохоронці.

У Хмельницькому в рамках проєкту «Бандеролька дружби» поліцейські передали вихованцям притулку перші подарунки


Нагадаємо, ювенальні поліцейські Хмельниччини нещодавно започаткували благодійну безстрокову акцію «Бандеролька дружби». Суть її полягає в тому, що діти та дорослі збирають новий одяг, іграшки, канцелярію та інші приємні дрібнички і запаковують їх у бандерольку, зазначаючи вік і стать дитини, якій адресовано подарунок. Потім ці бандерольки передають до поліції, а правоохоронці, у свою чергу, уже розвозять пакуночки по притулках і малозабезпечених сім’ях.



Першими бандерольки дружби отримали 42 вихованці Хмельницького центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик».


— До цього часу ми збирали бандерольки. А сьогодні, у День спонтанного прояву доброти, перейшли вже до другого етапу проєкту і почали їх роздавати, — розповідає Сергій Цимбалюк, начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Хмельницькій області. — Найближчим часом подарунки помандрують до притулків по всій області.





Нагадуємо, що акція — безстрокова, і кожен може до неї долучитися у будь-який момент. Крім того, закликаємо інші області підтримати нашу ініціативу. Повірте, дитячі посмішки і блиск їхніх очей варті затрачених зусиль.
Сектор комунікації поліції Хмельницької області
За темою:

Ініційований поліцією соціальний проєкт «Бандеролька дружби» впевнено крокує Хмельниччиною

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии