На Волині поліцейські затримали 23-річного молодика за розбійний напад на перехожу

Зловмисника підозрюють у скоєнні серії нічних розбійних нападів із ножем на жінок на вулицях міста Нововолинськ. Поліцейські перевіряють також його причетність до низки грабежів та згвалтування.

На Волині поліцейські затримали 23-річного молодика за розбійний напад на перехожу


Правопорушника затримали в ході спеціальної операції сьогодні вночі на місці злочину на одній із вулиць Нововолинська.

Викрити зловмисника вдалося завдяки комлексу оперативно-пошукових заходів, проведених співробітниками місцевого відділення, управління карного розшуку поліції області, а також Горохівського відділу поліції. Зокрема, розслідуючи розбійні напади на жінок, скоєнні з вересня минулого року в Нововолинську, поліцейські відпрацювали записи понад 70 камер відеоспостереження.



Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тепер за процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в січні в Нововолинську за підозрою у вчинені грабежу та крадіжок поліція затримала 28-річного місцевого жителя. Також поліцейські у скоєнні грабежу викрили двох неповнолітніх жителів Нововолинська.
Сектор комунікації поліції Волинської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии