Прикарпатські правоохоронці ліквідували нарколабораторію та затримала її організатора

14 лютого на одній із вулиць Івано-Франківська правоохоронці затримали наркозбувача. Під час обшуку його автомобіля було виявлено та вилучено 350 нарковмісних таблеток та близько 500 грамів психотропної речовини – амфетамін. Також велику кількість наркотиків, лабораторне обладнання та зброю поліцейські вилучили з гаражного приміщення, обладнаного під нарколабораторію.
В ході досудового розслідування встановлено, що в період з минулого року по даний час зловмисник займався збутом наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах на території області.
14 лютого на одній із вулиць Івано-Франківська правоохоронці затримали наркозбувача. Під час обшуку його автомобіля було виявлено та вилучено 350 нарковмісних таблеток «Субітекс» та близько 500 грамів психотропної речовини – амфетамін.
Йдеться про мешканця Калуша, 1980 р.н.. Чоловік в минулому судимий за скоєння аналогічних злочинів.
Окрім того, з гаражного приміщення, обладнаного під нарколабораторію, під час обшуку вилучено 80 кілограмів прекурсору «фенілнітропропену», якого достатньо для виготовлення рівнозначної кількості амфетаміну, близько 45 кілограмів «марихуани», два пістолети-автомати «Скорпіон», пістолет Макарова, пістолет «Браунінг», понад 350 набоїв, а також лабораторне обладнання.
В межах розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання з метою збуту, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України, зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру правопорушнику та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Максимальне покарання, яке загрожує — до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, зловмисника правоохоронці перевіряють на причетність до інших злочинів на території області.

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии