У Києві поліцейські затримали чоловіка, який на залізничному вокзалі пограбував пасажира

Правопорушник вихопив із кишені чоловіка мобільний телефон. Проте далеко втекти зловмиснику завадили правоохоронці, які несли службу неподалік від місця злочину та затримали його з речовим доказом. Відтепер йому загрожує до шести років позбавлення волі.

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який на залізничному вокзалі пограбував пасажира


Під час відпрацювання території Центрального залізничного вокзалу Києва співробітники відділу превенції спільно з військовослужбовцями Національної гвардії на виході з вокзалу помітили штовханину між двома чоловіками. Зупинившись для перевірки, поліцейські дізнались, що один звинуватив іншого у викраденні ґаджету.



Як розповів начальник сектору превенції відділу поліції на станціях залізничного транспорту ГУНП у м. Києві Віталій Костюк, при поверхневому огляді правоохоронці виявили у кишені куртки одного з чоловіків мобільний телефон, який належав іншому учаснику інциденту:

«Правопорушника затримали на місці, ним виявився 26-річний житель Черкаської області, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбою та грабежу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до шести років позбавлення волі».

Відділ комунікації поліції Києва

Юлія Гірдвіліс

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии