У Києві поліцейські затримали молодика за напад на пенсіонерку

Зловмисник шахрайським шляхом проник до квартири жінки та пограбував її. За скоєне йому загрожує до 12 -ти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий відібрав гроші у власниці помешкання на вулиці Академіка Корольова. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та працівники карного розшуку.
У Києві поліцейські затримали молодика за напад на пенсіонерку


Як повідомив начальник сектору кримінальної поліції відділу поліції №2 Святошинського управління поліції Андрій Товмацький, поспілкувавшись із потерпілою, правоохоронці дізнались, що до 80-річної жінки зателефонував невідомий та повідомив про те, що нібито її син вчинив автопригоду, внаслідок якої померла людина:

«Аби допомогти сину уникнути кримінальної відповідальності, незнайомець запропонував пенсіонерці заплатити 1 500 доларів США. Та коли зловмисник прийшов за грішми, жінка повідомила, що має лише 1500 гривень. Забравши ці гроші, він почав самостійно нишпорити у пошуку решти суми та знайшов лише 500 гривень, після чого залишив приміщення».

Правоохоронці негайно розпочали пошуки нападника та за декілька годин затримали його.

«Ми провели необхідні оперативно-розшукові заходи, у ході яких встановили та затримали особу правопорушника. Ним виявився 29-річний мешканець Київської області, раніше судимий за шахрайство та незаконне зберігання наркотиків», - додав правоохоронець.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні вказаних злочинів. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии