У Києві судитимуть чоловіка, який ножем поранив товариша

Обвинувальний акт скеровано до Подільського районного суду столиці.

Подія відбулась у листопаді минулого року. До поліції від лікарів надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка біля хостелу на вулиці Замковецькій.

Старший слідчий Подільського управління поліції Богдан Злотенко повідомив, що правоохоронці за декілька годин встановили та затримали 29-річного уродженця Вінничини, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні злочину:

«Чоловік разом із потерпілим вживали спиртні напої. Коли закінчився алкоголь, молодики вирушили до магазину. Однак по дорозі додому між ними виник конфлікт, у ході якого підозрюваний поранив ножем товариша та втік».

У Києві судитимуть чоловіка, який ножем поранив товариша


Правопорушнику оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На час досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Наразі досудове розслідування завершено та обвинувальний акт передано до Подільського районного суду. Фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі», - додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Страшок

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии