На Хмельниччині відкрилась поліцейська станція в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Цього разу двері поліцейської станції відчинилися у Плужненській об’єднаній територіальній громаді, що в Ізяславському районі. Загалом це вже 13-та поліцейська станція на території області.

На Хмельниччині відкрилась поліцейська станція в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади»


Плужненська ОТГ була створена відносно недавно — у червні минулого року. Тоді в громаду об’єдналися 3 сільських ради з населенням понад 5 тисяч чоловік.


Приємно, що керівництво та мешканці громади одразу підтримали безпекові проєкти, до яких їм запропонували долучитися правоохоронці. Відтак, Плужненська ОТГ теж буде мати свого поліцейського офіцера громади і вже облаштувала для нього поліцейську станцію.




Наша ОТГ доволі віддалена: до райцентру 25 кілометрів, а до Хмельницького — 130, — говорить голова громади Віктор Максимчук. — Тому дуже важливо, щоб тут на місці була людина, до якої люди можуть звернутися в разі виникнення якихось проблем.



На відкритті станції були присутні працівники місцевого відділку поліції, а також начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області Геннадій Сибіга та його заступник Вадим Бирко.


Ми дякуємо вам, що підтримали цей проєкт, — звертаючись до місцевих жителів, сказав Геннадій Федорович. — Найближчим часом, після завершення стажування, ваш поліцейський офіцер громади приступить до роботи. І ви побачите, наскільки це зручніше, коли поліцейський завжди є на місці і на зв’язку.



Поліцейська станція в Плужному — далеко не остання. Найближчим часом планується відкриття ПС у Волочиському районі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии