На Харківському масиві столиці дільничні офіцери поліції затримали чоловіка, який пограбував продавця ринку

Зловмисник забрав із торгівельної палатки куртку та втік. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, за що передбачено до чотирьох років позбавлення волі.

До столичної поліції звернулася жінка з повідомленням про те, що на території ринку на проспекті Миколи Бажана невідомий схопив із торгового прилавку куртку та втік. Потерпіла надала правоохоронцям прикмети підозрюваного, які отримали всі підрозділи районної поліції та патрульні наряди.

На Харківському масиві столиці дільничні офіцери поліції затримали чоловіка, який пограбував продавця ринку


Як повідомив начальник Дарницького управління поліції Володимир Ткаченко, протягом години дільничні офіцери поліції у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали підозрюваного:

«Затриманим виявився 40-річний мешканець Запорізької області, у якого вилучили чужу куртку. Чоловік неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та відбував покарання за скоєння грабежу та крадіжок».

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження з ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Відділ комунікації поліції Києва

Євген Ласкін

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии