Експосадовцю оголошено про підозру за передачу у приватну власність ділянок Національного природного парку «Гомільшанські ліси»

Зловмисник, який раніше керував управлінням Держкомзему у Зміївському районі Харківської області, дозволив надати в користування землі природно-заповідного фонду, на яких приватні особи планували побудувати дачі.

[/b]

07 лютого слідчі СУ ГУНП в Харківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області та за оперативним супроводженням обласного Управління СБУ повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Колишній посадовець протягом 2007-2011 років незаконно передав у приватну власність три земельні ділянки, які перебувають у межах Національного природного парку «Гомільшанські ліси» та відносяться до категорії земель природно-заповідного фонду.
Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

[b]Відділ комунікації поліції Харківської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии