Поліцейські Маріуполя упродовж доби затримали двох підозрюваних у збуті наркотиків

Двоє чоловіків шляхом «закладок» розповсюджували канабіс та амфетамін. У фігурантів вилучено понад 60 згортків з наркотиками на суму більше понад 16 тисяч гривень.

Поліцейські Маріуполя упродовж доби затримали двох підозрюваних у збуті наркотиків


Оперативники Центрального відділу поліції викрили «закладника». Чоловік щось шукав у снігу. Ним виявився місцевий мешканець 1990 року народження. При собі у нього було 33 згортки з психотропною речовиною. Маріуполець пояснив, що в його обов’язки входило розповсюдження товару. Координати, де робити схованки, йому надіслав так званий роботодавець.

Іншого збувальника виявили співробітники роти поліції особливого призначення ГУНП в Донецькій області під час охорони громадського порядку.

23-річний мешканець потрапив у поле зору патруля, коли збирав підозрілі згортки. На місце було викликано слідчо-оперативну групу. У чоловіка було виявлено 29 пакетиків із канабісом.

Всі речовини вилучені та спрямовані на експертизу.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Слідство триває.




Центральний відділ поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии