У Києві спецпризначенці вилучили у водія телескопічну палицю

Співробітники полку поліції особливого призначення №2 під час відпрацювання території у рамках проведення операції «Зброя та вибухівка» виявили в автівці киянина холодну зброю. На місці події працювала слідчо-оперативна група: речові докази вилучено, розпочато кримінальне провадження.

У Голосіївському районі столиці спецпризначенці зупинили автомобіль для перевірки. Під час розмови із поліцейськими водій зізнався, що має із собою заборонену річ. Оглянувши авто, правоохоронці виявили та вилучили предмет, ззовні схожий на телескопічну палицю.

У Києві спецпризначенці вилучили у водія телескопічну палицю


«Аби встановити, чи належить вилучений об’єкт до різновиду холодної зброї, речовий доказ направили для проведення експертного дослідження. Відомо, що фігурант – 46-річний киянин, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв», - повідомив начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.



Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за скоєння правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 263 (Носіння, виготовлення, ремонт або збут холодної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років ув’язнення.



Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии