Столичні поліцейські встановлюють обставини смертельної автопригоди на проспекті Шухевича

Внаслідок ДТП загинула 20-річна дівчина, яка переходила дорогу в недозволеному місці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

[/b]

Вчора до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Романа Шухевича іномарка збила дівчину. На місце негайно прибули наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група Головного управління поліції та лікарі "швидкої допомоги".

Правоохоронці опитали водія, а також свідків та очевидців події. Слідчі встановили, що дівчина перебігала дорогу в кількох метрах від пішохідного переходу і потрапила під колеса автомобіля «Шкода». Від отриманих травм потерпіла, 1999 року народження, померла на місці пригоди.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

[b]Відділ комунікації поліції Києва


Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии