На столичному Печерську правоохоронці вилучили автомобіль-двійник (ВІДЕОКОМЕНТАР)

Автовласник побачив на вулиці іномарку, ідентичну тієї, на якій пересувався сам, та викликав поліцію. При перевірці документів на підозрілий транспортний засіб поліцейські виявили ознаки підробки та розбіжності між номерами кузова. Розпочато кримінальне провадження.

До столичної поліції звернувся чоловік та повідомив про те, що на бульварі Дружби народів він виявив автомобіль «Ауді», який за моделлю, кольором та державними номерами схожий на його власний. За вказаною адресою виїхали екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

На місці події правоохоронці поспілкувалися із заявником, а також опитали водія підозрілої автівки. Чоловік надав документи, однак при перевірці поліцейські запідозрили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки. Також при огляді транспорту правоохоронці виявили, що на кузові відсутні номери агрегатів.
За словами 28-річного власника автомобіля-двійника, «Ауді» він успадкував від покійного батька, тож обставини купівлі іномарки йому не відомі. Для детальної перевірки факту правопорушення слідчо-оперативна група вилучила документи та автомобіль та призначила кілька експертиз.
Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до двох років обмеження волі.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии