У столиці оперативні працівники затримали іноземця за крадіжку з автомобіля

У зловмисника поліцейські вилучили пристрій для сканування сигналізації та викрадені речі. Розпочато кримінальне провадження.

У столиці оперативні працівники затримали іноземця за крадіжку з автомобіля


Під час відпрацювання території Шевченківського району поблизу станції метро «Дорогожичі» співробітники карного розшуку помітили підозрілого чоловіка, який заглядав в автомобілі та смикав за ручки дверей. Далі незнайомець сів у свою автівку та поїхав у напрямку метро «Почайна».

Правоохоронці попрямували за незнайомцем, який згодом зупинився. На вулиці Аляб‘єва шляхом сканування сигналізації він відчинив автомобіль та забрав звідти рюкзак. Оперативники зупинили чоловіка та викликали слідчо-оперативну групу.



Слідчі вилучили речовий доказ – рюкзак, а також пристрій для сканування сигналізації. У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України чоловіка затримали. Він – громадянин іншої держави, 1977 року народження.



За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии