Столичні правоохоронці встановлюють обставини смерті жінки в Оболонському районі

Тіло невідомої біля гаражів виявив працівник пункту прийому вторинної сировини та зателефонував у поліцію. Факт події належним чином зареєстрований, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

До столичної поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення про, що біля гаражів на вулиці Вишгородській тривалий час, не рухаючись, сидить дівчина. За вказаною адресою негайно виїхали лікарі та слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.
По прибуттю медики констатували смерть жінки, а правоохоронці опитали свідків. Вони розповіли, що раніше вказана особа регулярно приходила до пункту здавати порожні пляшки.

При огляді тіла криміналісти не виявили травм насильницького характеру. Для встановлення остаточної причини смерті тіло направлено на судово-медичну експертизу.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Оболонського управління поліції. вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Правоохоронці з’ясовують особу жінки, а також обставини її смерті.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии