Столичні правоохоронці затримали молодика, який пошкодив гірлянду на Алеї художників

Зловмисник відірвав близько 50 метрів світлодіодної стрічки, частину якої його товариш забрав із собою. Речовий доказ вилучено, розпочато досудове розслідування.

29 січня близько 5-ї години ранку до Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на Алеї художників біля Андріївського узвозу компанія молодиків напідпитку пошкодила гірлянду. Подію належним чином зареєстрували, а на місце виїхала слідчо-оперативна група.

Столичні правоохоронці затримали молодика, який пошкодив гірлянду на Алеї художників


Начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко зазначив, що у ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські відпрацювали територію та відео з вуличних камер спостереження. у результаті вдалося встановити всіх осіб, які були присутні на момент вчинення злочину, та молодика, який пошкодив гірлянду:

«Правопорушником виявився раніше не судимий 20-річний уродженець Київської області. Згодом, під час слідчих дій, вдома у його товариша вилучили близько п’яти метрів зірваної гірлянди».




Фігуранту повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження волі.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии