Столичні детективи повідомили таксисту про підозру за викрадення мопеду

Чоловік під’їхав до парковки торгівельного комплексу, забрав мопед і сховав його у багажному відділенні своєї машини. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До Голосіївського управління поліції звернувся киянин, який повідомив про те, що на вулиці Антоновича у нього викрали мопед. На виклик виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу.

Правоохоронці опитали 39-річного потерпілого, провели огляд місця події, відпрацювали відео з камер спостереження й встановили, що чоловік на таксі під’їхав до парковки, забрав мопед та помістив його у багажне відділення своєї машини, а після поїхав у невідомому напрямку.

Як розповіла начальник слідчого відділення Голосіївського управління поліції Маріанна Комендант, завдяки відео з камер спостереження, встановлених у рамках проекту «Безпечне місто», правоохоронцям вдалося встановити маршрут прямування зловмисника та державний номерний знак автомобіля, на якому він пересувався:

«Під час реалізації оперативної інформації детективи територіального підрозділу спільно з оперативниками столичного главку та нарядом патрульної поліції затримали 32-річного фігуранта. Ним виявився мешканець Київської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності».

Столичні детективи повідомили таксисту про підозру за викрадення мопеду


Під час невідкладного обшуку за місцем проживання правопорушника детективи виявили й вилучили мопед потерпілого. Фігуранту повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии