На столичному залізничному вокзалі оперативники затримали крадійку

У залі очікування зловмисниця витягла із сумки пасажирки гаманець. Проте при спробі втечі її затримали поліцейські, які перебували неподалік від місця злочину. За скоєне затриманій загрожує до трьох років позбавлення волі

Під час відпрацювання території Центрального залізничного вокзалу столиці працівники відділу поліції на станції залізничного транспорту затримали дівчину одразу після скоєння крадіжки. Речовий доказ вилучили та на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Як повідомив заступник начальника сектору кримінальної поліції на станціях залізничного транспорту Андрій Жувак, жителька Запорізької області знаходилась у залі очікування, де до неї підійшла незнайомка і непомітно витягла із сумки гаманець, у якому знаходилось 3000 гривень:

«Правопорушницею виявилась 19-річна уродженка Закарпатської області, яка раніше неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. За даним фактом слідчий розпочав кримінальне провадження за частиною першою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та оголошення про підозру. Затриманій загрожує до трьох років позбавлення волі».

Відділ комунікації поліції Києва

Юлія Гірдвіліс

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии