Столичні правоохоронці затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля

Зловмисник розбив скло та витягнув із салону особисті речі власника. Протягом кількох годин оперативники розшукали та затримали правопорушника.

До Святошинського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про крадіжку з автомобіля на вулиці Якуба Колоса. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку.

Столичні правоохоронці затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля


Як розповів оперуповноважений відділу кримінальної поліції Святошинського управління поліції Андрій Цалко, у ході відпрацювання території району правоохоронці зупинили підозрілого чоловіка, у якого при поверхневій перевірці виявили та вилучили речовий доказ – відеореєстратор власника авто:

«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисником виявився 44-річний уродженець Київської області, неодноразово судимий за майнові злочини».




Слідчим Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Тетяна Мельник

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии