Представники КМЄС проведуть тренінги для операторів служби 102 Київщини

Сьогодні у Головному управлінні поліції області відбулася ознайомча зустріч представників Консультативної місії Європейського Союзу з працівниками Call-центру «102», для подальшої організації навчальних тренінгів.

[/b]Такі тренінги покликані забезпечити оперативне реагування на повідомлення громадян, підвищити рівень надання поліцейських послуг, щоб люди змогли вчасно отримати допомогу правоохоронців.
Зокрема, планують зосередитися на навчанні операторів, володіючих англійською мовою, для налагодження комунікації та якісного сервісу при обслуговуванні заявників-іноземців.

Представники КМЄС дослідили проблематику роботи операторів поліцейської спецлінії, для вдосконалення програми тренінгів, які відбудуться з березня по червень цього року.

Представники КМЄС проведуть тренінги для операторів служби 102 Київщини
Керівник поліції області Андрій Нєбитов зазначив, що для оперативного реагування на проблеми громадян, необхідно максимально точно оцінити ситуацію, щоб у подальшому правоохоронці, які виїздять на виклики були готові професійно реагувати на будь-які події: від сімейної сварки, розбою чи природньої смерті людей.

Полковник поліції подякував іноземним колегам за можливість навчання і підвищення рівня кваліфікації правоохоронців області і підкреслив, що це чудова нагода перейняти європейський досвід. За словами головного поліцейського регіону: «Хороша робота поліції – це довіра людей».

Наприкінці учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю та обмін практикою.
[b]Відділ комунікації Київської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии