Столичні оперативники затримали трійцю «квартирників» із Київської області

Ювелірні вироби, ноутбук, мобільні телефони та одяг викрали зловмисники з оселі мешканця Деснянського району. Розпочато кримінальне провадження.

У ході реалізації оперативної інформації працівники карного розшуку Дніпровського управління поліції та столичного главку затримали трьох чоловіків. Після скоєння квартирної крадіжки на вулиці Мілютенка вони сіли до автомобіля та намагалися втекти.

Столичні оперативники затримали трійцю «квартирників» із Київської області


Як розповів заступник начальника – начальник відділу кримінальної поліції Дніпровського управління поліції Олексій Маньковський, зловмисники, пошкодивши замок вхідних дверей квартири, викрали звідти цінні речі господарів:

«Ми затримали правопорушників, коли вони вантажили у транспортний засіб викрадене майно і збиралися залишити місце злочину. Зловмисниками виявилися мешканці Київської області, віком від 28 до 34 років, раніше судимі за аналогічні злочини та розбійний напад».




Спільників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час огляду автівки слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції виявила та вилучила ювелірні вироби, ноутбуки, мобільні телефони та одяг.




Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Наразі тривають слідчі дії, встановлюється причетність осіб до скоєння інших аналогічних злочинів на території столиці.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии