У Шевченківському районі столиці патрульні поліцейські затримали дует молодиків за розбій

У закинутій будівлі зловмисники побили чоловіка, а після зірвали з його шиї золотий ланцюжок, забрали телефон та гроші. З місця скоєння злочину зловмисники втекли, але правоохоронці за кілька хвилин їх затримали.

До співробітників Шевченківського управління поліції столиці надійшло повідомлення про розбійний напад на чоловіка на вулиці Дмитрівській. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група.

У Шевченківському районі столиці патрульні поліцейські затримали дует молодиків за розбій


Як розповів заступник начальника відділу поліції № 1 Шевченківського управління поліції Олег Гурчин, за отриманим орієнтуванням патрульні поліцейські за кілька хвилин розшукали та затримали зловмисників:

«Попередньо встановлено, що у закинутій будівлі двоє товаришів побачили чоловіка та під погрозою ножа намагались змусити його віддати банківські картки. Коли він відмовив, один із подільників помітив на шиї незнайомця золотий ланцюжок та зірвав його, а після забрав телефон та гроші. Потім товариші сіли в автівку та поїхали».



Правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились раніше судимі за крадіжки мешканці Київської області, 1999 та 1997 років народження.



«Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру, їм загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - додав Олег Гурчин.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии