Зі столичними поліцейськими провели тренінги з надання домедичної допомоги

Інструктори Центру спеціальної підготовки розповіли співробітникам поліції управління метрополітену про використання автоматичного зовнішнього дефібрилятора під час проведення серцево-легеневої реанімації та надання домедичної допомоги постраждалим.

Зі столичними поліцейськими провели тренінги з надання домедичної допомоги


Нагадаємо, що за підтримки міжнародної фармацевтичної компанії «Серв’є» поліцейським вручили автоматичні дефібрилятори. На базі управління поліції метрополітену інструктори Центру спеціальної підготовки навчали поліцейських працювати з автоматичним зовнішнім дефібрилятором, першій домедичній допомозі при кровотечах, а також наголосили на використанні засобів індивідуального захисту.




Як зауважив начальник управління поліції метрополітену Михайло Ніконов, здобуті вміння роботи з дефібрилятором будуть корисними у повсякденній службі поліцейських:

«Навички, отримані на таких тренінгах, є дуже важливими для співробітників поліції. Адже надання вчасної допомоги та збереження людського життя є пріоритетними завданнями поліції».



Керівник та інструктор «Центру спеціальної підготовки» Олег Картавий наголосив щодо використання засобів індивідуального захисту при допомозі постраждалим:

«Хочу звернути вашу увагу на важливість використання одноразових гумових рукавичок при контакті із постраждалими з кровотечею, адже завжди важливо пам’ятати про особисту безпеку та здоров’я. При зупинці кровотечі, якщо під рукою немає спеціальних медичних засобів, то можна скористатися підручними засобами або елементами одягу».




По завершенню тренінгів поліцейські отримали сертифікати та подякували інструкторам за удосконалення навичок з надання домедичної допомоги.




Відділ комунікації поліції Києва

Юлія Гірдвіліс

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии