У Києві спецпризначенці відзначили день створення підрозділу

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції Києва Віктор Нечитайло привітав поліцейських зі святом та відзначив кращих співробітників і переможців турніру з кросфіту кубками, грамотами, подяками та цінними подарунками.

У Києві спецпризначенці відзначили день створення підрозділу


У вітальному слові полковник поліції Віктор Нечитайло подякував поліцейським полку за те, що щоденно й сумлінно стоять на варті безпеки громадян, а також постійно працюють над вдосконаленням професійних навичок:



«Кожного дня ви виконуєте завдання державного значення, а також перебуваєте на оперативних завданнях. На реальних прикладах ви показуєте, що дійсно професіонали своєї справи, тому хочу побажати вам міцного здоров’я, наснаги у роботі та сімейного благополуччя».



До слів привітання приєднався і командир полку поліції особливого призначення №2 Михайло Павлушко, який зауважив, що кожен зі співробітників полку вносить свою лепту в розвиток діяльності Національної поліції України:




«Незважаючи на навантаження, ви виконуєте свої завдання на високому рівні. Адже пріоритетом у службі для кожного з нас є безпека громадян та підтримання правопорядку у місті».



За сумлінне виконання службових обов’язків кращих співробітників, а також переможців турніру з кросфіту нагородили подяками, грамотами, кубками та цінними подарунками.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии