У Львові поліція затримала на хабарі двох посадовців Держпродспоживслужби

Кошти вимагали за видачу акту санітарно-епідеміологічного обстеження стоматологічного кабінету для подальшого отримання відповідної ліцензії.

Сьогодні, 24 січня, оперативниками управління стратегічних розслідувань у Львівській області, детективами слідчого управління поліції Львівщини та прокуратурою області були затримані посадовці під час одержання неправомірної вигоди.

У Львові поліція затримала на хабарі двох посадовців Держпродспоживслужби


Під час проведення процесуальних заходів було задокументовано факт вимагання та отримання керівниками одного з управлінь та відділу ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області хабара.



За 17,5 тисяч гривень фігуранти обіцяли громадянину посприяти у безперешкодномуотриманні акту санітарно-епідеміологічного обстеження стоматологічного кабінету. Даний висновок в подальшому дає йому можливість звернутися до профільного відомства щодо отримання ліцензій на здійснення медичної практики.



З місця затримання правоохоронці вилучили кошти, які фігуранти одержали у якості неправомірної вигоди. Наразі проводяться процесуальні заходи, по завершенню яких буде прийматися рішення щодо повідомлення посадовцям про підозру за ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжних заходів.



Нагадуємо, у Києві поліція затримали податківця на хабарі у 20 тисяч гривень.
Департамент стратегічних розслідувань

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии