Столичні оперативники затримали чоловіка за розбійний напад на киянина

Двоє зловмисників побили потерпілого, після чого забрали у нього гаманець і мобільний телефон. Одного із нападників правоохоронці затримали, іншого – оголосили у розшук. Розпочато кримінальне провадження.

До Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на 31-річного місцевого жителя на проспекті Володимира Маяковського. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Столичні оперативники затримали чоловіка за розбійний напад на киянина


Як розповів начальник відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Євген Слабий, киянин повертався додому. До чоловіка підійшли двоє невідомих, один із яких вдарив його - і він втратив свідомість:

«Отямившись, потерпілий виявив відсутність гаманця з грошима та телефону. Свідки події викликали «швидку» та поліцію. Вони додали, що поки чоловік був непритомний, нападники забрали з його кишені речі, після чого втекли».



Протягом години оперативники затримали одного із правопорушників з гаманцем потерпілого. Це - 29-річний киянин, раніше судимий за аналогічний злочин. Інший співучасник перебуває у розшуку.



Фігуранту оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання другого зловмисника.

Відділ комунікації поліції Києва

Федоровська Наталія

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии