Поліцейські Шевченківського району столиці затримали студентку за збут наркотиків

За місцем мешкання дівчини слідчі виявили та вилучили електронні ваги та пакетики із амфетаміном різною вагою на загальну суму понад 20 000 гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

У ході реалізації оперативної інформації співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції затримали 19-річну дівчину за збут наркотичних речовин. Студентка продавала наркотики за місцем мешкання у центрі столиці.

Поліцейські Шевченківського району столиці затримали студентку за збут наркотиків


Як розповів начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, дівчина розфасовувала заборонені речовини у пакетики у квартирі на вулиці Михайлівській:

«Правопорушницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З її слів, збувала амфетамін, попередньо домовившись по телефону, а друзям навіть робила знижки. За цінами «чорного ринку», вартість вилученого складає близько 20 000 гривень».



За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии