У Києві поліцейські влаштували дітям свято

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей правоохоронці столиці долучилися до проведення родинного фестивалю «Всі разом за сім’ю!», який відбувся на Майдані Незалежності.

У Києві поліцейські влаштували дітям свято


Організатором свята виступила громадська організація «Всі разом!», яка організувала маленьким відвідувачам яскраві локації. Протягом дня маленьких відвідувачів чекають цікаві конкурси, батли та призи, а ввечері їх особисто зі сцени привітають Сергій Бабкін та дитячі гурти DETKI і ONE LIGHT INSIDE.



За інформацією начальника відділу ювенальної превенції ГУНП у м. Києві Оксани Поплавської, поліція не тільки забезпечуватиме громадський порядок, а також чекала гостей зі своєю святковою програмою:

«Упродовж кількох годин маленьких учасників фестивалю розважали співробітники ювенальної превенції столичного главку поліції, які приготували цікаві завдання, конкурси та подарунки».




Кінологи разом із чотирилапими помічниками показали, як знаходять небезпечні предмети та затримують зловмисників.



Фахівці вибухотехнічної служби продемонстрували пристрої, за допомогою яких виявляють та знешкоджують підозрілі знахідки.




А щоби відчути себе справжнім поліцейським, кожному бажаючому дали примірити знаряддя спецпризначенців полків №1 і №2.




Окрім того, дітей розважали вело патрулі та кінна поліція, а на згадку кожний зміг сфотографуватися та отримати сувенір.





Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии