Столичні правоохоронці затримали жінку, яка нанесла ножові поранення брату

Під час сімейного конфлікту киянка, захищаючи мати від насильства, вдарила родича ножем. Чоловік із множинними пораненнями тіла перебуває у реанімації. Розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство.

До Деснянського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Марини Цвітаєвої чоловік отримав множинні колото-різані рани шиї, тулуба, рук та ніг. За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

На місці події правоохоронці затримали жінку, яка пояснила, що брат під час словесного конфлікту з матір’ю вилив на неї кип’яток. Аби захистити родичку, вона схопила зі столу ніж та кілька разів вдарила ним брата. Після скоєного жінка викликала «швидку допомогу».

Столичні правоохоронці затримали жінку, яка нанесла ножові поранення брату


Потерпіла від госпіталізації відмовилася, а її 42-річного сина з проникаючими пораненнями доставили у відділення реанімації. 34-річну киянку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За погодженням із Київською місцевою прокуратурою № 3 вирішується питання про оголошення фігурантці про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии