У Києві оперативники затримали чоловіка одразу після скоєння грабежу

Під час спільного відпочинку у ресторані зловмисник підлив у напій потерпілого сильнодіючий лікарський препарат та заволодів його мобільним телефоном і гаманцем. Тепер за скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Під час відпрацювання співробітники поліції на площі Вокзальній затримали чоловіка за грабіж. Для документування злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Як розповів заступник начальника сектору кримінальної поліції на станціях залізничного транспорту Андрій Жувак, затриманим виявився уродженець Чернігівської області, 1990 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів:

«Ми встановили, що фігурант у ресторані познайомився із чоловіком та запропонував йому випити алкоголь. Під час спільного відпочинку зловмисник непомітно підлив сильнодіючий лікарський препарат у напій потерпілого, після чого той втратив свідомість. Скориставшись безпорадним станом чоловіка, правопорушник забрав у нього мобільний телефон та гроші».

У Києві оперативники затримали чоловіка одразу після скоєння грабежу


Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Юлія Гірдвіліс

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии