Голосіївські поліцейські подарували дітям святкову екскурсію

У Міжнародний день захисту дітей малеча завітала до Голосіївського управління поліції, аби ближче познайомитися із роботою правоохоронців. Хоча знають про особливості цієї професії вже чимало, адже їхні батьки – поліцейські.

Голосіївські поліцейські подарували дітям святкову екскурсію


Кепки із написом POLICE та спеціальні жилети – такі тематичні подарунки отримали дітки на початку екскурсії від керівництва голосіївської поліції. І після урочистого привітання розпочалося найцікавіше: поліцейські провели їх всередину приміщення управління поліції. Там юним візитерам показали рецепцію, де приймають громадян, чергову частину, куди надходять повідомлення, а також розповіли про особливості різних напрямків роботи поліцейських.



Малеча мала змогу відчути себе і справжніми криміналістами, адже їм не лише показали, як працюють експерти, а й навчили самостійно знімати відбитки пальців. Потім діти приміряли спеціальне спорядження поліцейських та захоплено спостерігали, як поліцейський збирає та розбирає пістолет.




У залі для нарад для дітей провели вікторину та показали відеоролик про роботу поліцейських. А в цей час у дворі управління до спілкування із малечею вже готувався службовий пес Дог. На обличчях – посмішки, очі сяють цікавістю: дітки не відводять очей від собаки, спостерігаючи за кожним його рухом. Пес слухняно виконав команди поліцейської-кінолога і показав декілька трюків разом із малечею.




А далі – справжні поліцейські авто. Діти сідають якомога тісніше, адже всім хочеться подивитися, що ж там всередині. А цікавого чимало: рація, спеціальні вмикачі сирени та проблискових маячків тощо. Кожному хочеться сказати декілька слів у гучномовець та якомога голосніше посигналити.




Насамкінець поліцейські презентували візитерам ще й солодкі подарунки. Дітки не приховували своїх позитивних емоцій та із задоволенням поділилися своїми враженнями:

«Мені ця екскурсія сподобалася! Моя мама працює тут слідчим, а тато – експерт. Я, коли виросту, теж стану поліцейським!», - переконував Даня Ушій.

«Я дуже задоволена, дізналася багато цікавого та нового про роботу поліцейських. Ця екскурсія – просто супер!», - із захватом розповіла Віталіна Сипко.


«Ми старанно готувалися до цієї зустрічі. Хотіли, аби діти на власні очі побачили, де саме працюють їхні батьки та яку роботу виконують. Я радію, що нам вдалося подарувати малечі так багато приємних вражень. Впевнений, що серед них точно є майбутні поліцейські!», - підсумував начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.




Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии