У Києві судитимуть таксиста, який зґвалтував та пограбував киянку

Після скоєного фігуранта швидко затримали співробітники карного розшуку Голосіївського управління поліції. Тепер йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Подія сталася наприкінці серпня 2019 року. Тоді до столичної поліції звернулася киянка, яка повідомила про зґвалтування та зникнення коштовностей. Правоохоронці зареєстрували заяву та розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів.

У рамках досудового розслідування встановлено, що таксист підвозив жінку. Вона перебувала напідпитку, тому водій вирішив скористатися її станом та зґвалтувати, а після забрати золоту обручку та дорогі окуляри. Після скоєного чоловік відвіз 33-річну киянку додому.

Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин повідомив, що фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий 41-річний мешканець Київської області:
«Затриманому оголосили про підозру про вчинення злочинів, передбачених частиною першою статті 186 (Грабіж) та частиною першою статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. На період досудового розслідування у якості запобіжного заходу суд обрав фігуранту цілодобовий домашній арешт на два місяці, а чотири місяці зловмисник перебував під нічним домашнім арештом».

У Києві судитимуть таксиста, який зґвалтував та пограбував киянку


Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт передано до Голосіївського районного суду. Чоловіку загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір'якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии