У Києві затримали пасажира метрополітену за напад на поліцейського

Правоохоронець зробив зауваження чоловікові з явними ознаками сп’яніння, проте у відповідь чоловік вдарив його в обличчя. За вчинення протиправних дій 44-річному чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як розповів начальник управління поліції в метрополітені Михайло Ніконов, подія сталася близько 23.00 на станції київського метро «Контрактова площа».

«Старший сержант поліції, який ніс службу по забезпеченню публічної безпеки і порядку, у вестибюлі станції метро виявив двох громадян з явними ознаками сп'яніння. Правоохоронець пояснив чоловікам, що користуватися послугами метрополітену у такому стані заборонено і запропонував скористатися іншим видом транспорту. На зауваження поліцейського чоловіки почали агресивно поводитися, висловлюватися нецензурною лайкою, погрожувати, а потім один з них вдарив правоохоронця в обличчя. Поліцейський, застосувавши заходи фізичного впливу та спеціальні засоби, затримав зловмисника на місці та викликав слідчо-оперативну групу для документування події», - додав Михайло Ніконов.

У Києві затримали пасажира метрополітену за напад на поліцейського


44-річного правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі управління поліції у метрополітені ГУНП у м. Києві уже повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии