В Одесі внутрішня безпека поліції затримала розшукуваного Інтерполом іноземця

Під час проведення оперативних заходів працівники внутрішньої безпеки НПУ затримали чоловіка, який виявився громадянином Польщі. Чоловік перебуває у міжнародному розшуку. На батьківщині він займався шахрайством та підробкою документів.

Працівники Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ, працюючи в межах одного з кримінальних проваджень, затримали 39-річного чоловіка. При перевірці його анкетних даних було встановлено, що особа перебуває у міжнародному розшуку за Інтерполом Республікою Польща з 2017 року.

У своїй країні поляк був викритий правоохоронними органами у шахрайських діях та займався підробкою офіційних документів, за що суд постановив взяти його під варту. Однак, зловмисникові вдалося не лише уникнути арешту, а й опинитися в сусідній державі.

В Одесі внутрішня безпека поліції затримала розшукуваного Інтерполом іноземця


Під час огляду оперативники УДВБ НПУ виявили і вилучили в іноземця два паспорти громадянина Ізраїлю, один з яких - з явними ознаками підробки: фото справжнє, але чужі анкетні дані. А також - водійські посвідчення, видані в Республіках Польща та Молдова на його ім'я.



На теперішній час чоловіка затримано та доставлено до відділу поліції. В подальшому розшукуваного буде поміщено до СІЗО, поки триватимуть заходи підготовки до екстрадиції його на батьківщину.
Департамент внутрішньої безпеки

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии