У Києві оперативники затримали «клофелінщика», який пограбував мешканця Запоріжжя

Під час спільного відпочинку зловмисник підлив у напій потерпілого сильнодіючий лікарський препарат, від якого останній втратив свідомість. Скориставшись безпорадним станом жертви, фігурант забрав гроші та втік. Розпочато кримінальне провадження.

У Києві оперативники затримали «клофелінщика», який пограбував мешканця Запоріжжя


У ході відпрацювання оперативної інформації працівники сектору кримінальної поліції затримали зловмисника, який на вулиці Кірпи отруїв чоловіка сильнодіючим лікарським засобом та пограбував. На місце події для документування злочину викликали слідчо-оперативна група.



Як розповів заступник начальника відділу поліції на станціях залізничного транспорту Руслан Мангуш, затриманим виявився 46-річний уродженець Київської області, раніше судимий за крадіжку:

«У ході першочергових слідчих дій ми встановили, що чоловік познайомився з потерпілим на вулиці та запропонував йому випити у кафе. Під час спільного відпочинку чоловік підлив у напій нового знайомого сильнодіючий лікарський засіб, після чого останній втратив свідомість. Зловмисник скористався ситуацією і забрав із кишені жертви 1050 доларів США та 800 гривень».



Потерпілого з гострим отруєнням невідомою речовиною госпіталізували у лікарню. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час поверхневого огляду у нього виявили гроші та флакон із сильнодіючим лікарським засобом.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до шести років позбавлення волі. Також поліцейські перевіряють причетність затриманого до скоєння аналогічних злочинів на території столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии