У Дніпровському районі столиці поліцейські викрили нелегальний гральний заклад

Правоохоронці припинили діяльність підпільного грального закладу, який діяв всупереч вимогам Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні". Відкрито кримінальне провадження.

У Дніпровському районі столиці поліцейські викрили нелегальний гральний заклад


Слідчі Дніпровського управління поліції спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в місті Києві ДСР Національної поліції України під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 виявили нелегальний гральний заклад на вулиці Андрія Малишка, де всупереч Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні" надавались послуги у сфері незаконних азартних ігор.



За словами начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна, заклад працював без будь-яких вивісок і для перехожих був зачиненим. Постійних клієнтів попередили про те, що установа працюватиме у закритому режимі та пускатимуть їх всередину за попереднім дзвінком адміністратору закладу чи охоронцю, при цьому назвавши їх імена.



«Під час невідкладного обшуку в приміщенні ми виявили та вилучили понад 30 персональних комп’ютерів зі встановленим програмним забезпеченням, за допомогою якого клієнти закладів отримували доступ до онлайн-ігор та грошові кошти. Усе обладнання направили на проведення експертного дослідження», – додав Олександр Кузьмін.



За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії для встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення та притягнення їх до відповідальності.



Триває досудове розслідування.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии