Поліція охорони Києва затримала жінку за ножове поранення співмешканця

Чоловіка госпіталізували до лікарні, а слідчі розпочали кримінальне провадження.

Подія трапилась на вулиці Новоукраінській у Шевченківському районі столиці. До чергової частини управління поліції надійшло повідомлення проте, що жінка поранила свого співмешканця.

Поліція охорони Києва затримала жінку за ножове поранення співмешканця


Як розповів заступник начальника відділу поліції № 2 Андрій Богурський, правоохоронці негайно прибули на виклик та встановили, що чоловік та жінка у квартирі розпивали алкогольні напої. Між ними виникла сварка, у ході якої вона схопила ножа та вдарила ним у спину чоловіку:

«Потерпілого госпіталізували з проникаючим пораненням, його життю та здоров’ю нічого не загрожує. Дільничні офіцери поліції провели поквартирний обхід та опитали свідків, а також мешканців будинку. З місця події вилучили декілька ножів, які направили на проведення експертного дослідження, аби встановити, яким саме жінка нанесла поранення».

Правопорушницю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вона – киянка, 1977 року народження.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманій повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии