У столиці поліцейські затримали чоловіка, який у тролейбусі пограбував пасажира

Зловмисник штовхнув чоловіка, витягнув із кишені гаманець із грішми та втік. Протягом години правоохоронці розшукали його та доставили до управління поліції для надання пояснень.

До столичної поліції звернувся чоловік та повідомив, що у тролейбусі на зупинці «Караваєві Дачі» його пограбував невідомий. На місце виїхала слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції для документування події.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські поспілкувались із заявником, який повідомив, що їхав у тролейбусі і відчув, як хтось заліз йому в кишеню. Озирнувшись, чоловік побачив незнайомця, котрий вибіг на зупинку з його гаманцем та кинувся навтьоки.

Відпрацьовуючи отриману інформацію, правоохоронці побачили чоловіка, схожого за описом, та зупинили його для перевірки. У ході поверхневого огляду у нього виявили гаманець потерпілого.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 31-річний мешканець столиці, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні правопорушення.

Слідчим Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии