Київські оперативники затримали групу зловмисників, які обікрали автомобіль

Чоловіки демонтували з легковика два колеса, а після скоєного намагались втекти. Проте їх затримали поліцейські, які перебували на відпрацюванні неподалік. Розпочато кримінальне провадження.

Київські оперативники затримали групу зловмисників, які обікрали автомобіль



Під час відпрацювання співробітники карного розшуку на Дніпровській Набережній затримали групу осіб за крадіжку автомобільних колес. На місце події для документування злочину прибула слідчо-оперативна група.




Як розповіла слідча Дарницького управління поліції Ірина Кобилинська, зловмисниками виявились двоє киян, 1974 і 1983 років народження, та громадянин іншої держави, 1984 року народження, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувались:

«Ми встановили, що затримані за допомогою спеціальних інструментів демонтували два колеса з автомобіля «Тойота». Під час невідкладного обшуку в автівці зловмисників ми виявили та вилучили речові докази, які направили на експертне дослідження».



За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Іноземцю оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Щодо двох інших затриманих вирішується питання про їх процесуальний статус у кримінальному провадженні. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии